Fijn dat u mijn site gevonden heeft!

 

Ik zal mij even voor stellen. Mijn naam is Marjolein Krop en ik ben u graag tot dienst als kynologisch instructeur en gedragsdeskundige.

Sinds het behalen van mijn diploma's in 2010 ben ik actief in de hondenwereld als instructeur en gedragsdeskundige. Ik ben begonnen met les en gedragsconsulten geven in Noord-Holland en na een verhuizing in 2018 ben ik nu actief in de regio Elderveld, Arnhem-Zuid. Zodoende heb ik al veel honden en hun eigenaren kunnen helpen en begeleiden. 

 

De ervaring heeft mij geleerd dat het trainen met positieve methodes op langer termijn het beste resultaat biedt. Ik train daarom uitsluitend met positieve methodes die per hond en situatie bekeken wordt. Hierdoor krijgt u een persoonlijk advies die bij u, uw hond en omgeving past. De methodes zullen daardoor altijd verschillen maar blijven positief en dus beloningsgericht. Wat de beloning is bepaald uiteindelijk de hond. Aan de hand van een vragenlijst en observatie stel ik een trainingsplan op waar we mee aan de gang gaan. Bij een gedragsconsult krijgt u hier een kopie van zodat u, wanneer u zelf aan de slag gaat, hier op kunt terugvallen.

Over Joyful barks